Šťáva z GRANÁTOVÉHO JABLKA
Neobsahuje konzervační látky, umělá barviva a aroma. Přímo lisovaná šťáva. 100% šťáva z čerstvého granátového jablka. Nutriční a energetická hodnota ve 100g produktu: 187,5 kJ, sacharidy 11,2 g. Skladujte při teplotě od 0°C do + 25 °C, mimo přímé sluneční záření.
Jak může granátové jablko pomoci našemu zdraví?
Granátové jablko působí na lidský organismus blahodárně a prospěšně a to v širokém spektru. Je efektivním antioxidantem, a tak brání usazování škodlivých volných radikálů v těle, dále vyrovnává kyselé prostředí v žaludku pro lepší trávení, pomáhá udržovat cévy v dobré kondici a celkově reguluje krevní tlak. Umí pořádně nabudit imunitní systém, mnohé výzkumy dokládají i pozitivní účinky v otázce prevence rakoviny. Co tedy granátové jablko při pravidelné konzumaci dokáže?
- zbaví tělo škodlivin
- působí jako prevence kardiovaskulárních nemocí
- zpomaluje proces stárnutí buněk
- upravuje zažívání a trávení
- zlepšuje a stimuluje krevní oběh
- podporuje správnou funkci ledvin
- urychluje léčbu zánětů a pomáhá jim předcházet
- snižuje hladinu nežádoucího cholesterolu
- brání kornatění tepen
- podporuje činnost nervové soustavy
- snižuje riziko vzniku rakoviny
- vyrovnání a snížení krevního tlaku
- podněcuje touhu a libido, přírodní afrodiziaka
Neobsahuje konzervační látky, umělá barviva a aroma. Přímo lisovaná šťáva.
100% šťáva z čerstvého granátového jablka.
Nutriční a energetická hodnota ve 100g produktu: 187,5 kJ, sacharidy 11,2 g. Skladujte při teplotě od 0°C do + 25 °C, mimo přímé sluneční záření.
Otevřenou nádobu skladujte při teplotě 0-5ºC, spotřebujte do 5 dnů.
Případný výskyt usazeniny není závadný.
Datum výroby je uvedeno na obalu. Trvanlivost 24 měsíců od data výroby.
Objem: 1000 ml ± 3%. Sterilizovaná produkce.
Výrobce: Ijevan Wine – Brandy Factory Ltd., Str. Erevanyan 9, Ijevan, Arménie
Tel.: +420 777 703 502, www.aaalko.cz