ARMENIA TAKAR RED DRY - Suché červené víno
Arménské ozdoby jsou jakousi magií. Pokaždé, když se na ně podíváte, najdete něco nového – detail, který jste předtím neviděli. Totéž platí i pro víno “Takar“ – pokaždé se těšíte na nový zážitek. Víno je vyrobeno z klasické odrůdy “Areni“ pěstované v údoli hory Ararat v Arménii. Fermentace a zrání probíhá v dubových sudech, což vínu dodává sametovou, ale zároveň bohatou chuť s výraznými taniny, vůní sušených plodů a černého čaje.
Arménské ozdoby jsou jakousi magií. Pokaždé, když se na ně podíváte, najdete něco nového – detail, který jste předtím neviděli. Totéž platí i pro víno “Takar“ – pokaždé se těšíte na nový zážitek. Víno je vyrobeno z klasické odrůdy “Areni“ pěstované v údoli hory Ararat v Arménii. Fermentace a zrání probíhá v dubových sudech, což vínu dodává sametovou, ale zároveň bohatou chuť s výraznými taniny, vůní sušených plodů a černého čaje.
Doporučujeme podávat k červenému masu, kořeněnému jídlu a sýrům.
Koncentrace zbytkového přírodního cukru: 3 g/l.
Doporučená teplota podávání 18.
Doporučená teplota skladování 5 – 20.
Výrobce: Armenia Wine company, Jerevan, Arménie
Tel: +420 777 703 502, info@aaalko.cz, www.aaalko.cz
Konzumace vína se nedoporučuje těhotným ženám, osobám řídícím dopravní prostředek a osobám mladším 18 let.
Obj. 750 ML
12,5 %/ALK./OBJ
Obsahuje oxid siřičitý.