ARMENIA TAKAR SPARKLING - Šumivé bílé víno extra suché
Přírodní suché bílé šumivé víno “Takar Extra Brut“ je vyrobeno z vybraných hroznů tradiční odrůdy Kangun pěstované v Arménii. Šumivé víno je vyrobeno metodou přírodního kvašení, doba zrání je šest až devět měsíců. Takar Extra Brut se vyznačuje bohatou vůní a chutí ovoce. Jemné bublinky a elegantní styl tohoto vína jsou tou nejlepší volbou pro významné příležitosti.
Přírodní suché bílé šumivé víno “Takar Extra Brut“ je vyrobeno z vybraných hroznů tradiční odrůdy Kangun pěstované v Arménii. Šumivé víno je vyrobeno metodou přírodního kvašení, doba zrání je šest až devět měsíců. Takar Extra Brut se vyznačuje bohatou vůní a chutí ovoce. Jemné bublinky a elegantní styl tohoto vína jsou tou nejlepší volbou pro významné příležitosti.
Koncentrace zbytkového přírodního cukru: 2 g/l.
Doporučená teplota skladování 5°C – 20 ̊C. Uchovávat před přímým slunečním zářením.
Doporučená teplota podávání 5°C – 8°C.
Výrobce: Armenia Wine company, Jerevan, Arménie
Tel: +420 777 703 502, info@aaalko.cz, www.aaalko.cz
Konzumace vína se nedoporučuje těhotným ženám, osobám řídícím dopravní prostředek a osobám mladším 18 let.
Obj. 750 ML
12 %/ALK./OBJ
Obsahuje oxid siřičitý.